Ajankohtaista

Tervetuloa seuran sääntömääräiseen syyskokoukseen ja suunnittelemaan tulevia tapahtumia kahvittelun merkeissä! Kokous pidetään ylätallin keittiössä tai maneesissa, jos ei keittiöön mahduta. Kutsu alla.
Seuran sääntömääräinen kevätkokous pidetään etäyhteydellä lauantaina 27.3. klo 17! Ilmoittaudu kokoukseen laittamalla sähköpostia 26.3. mennessä sanna.flink(at)gmail.com. Saat ennen kokousta osallistumislinkin sähköpostiisi. Ohessa esityslista.
Koronasta johtuen perinteistä laskiaisriehaa ei pystytty järjestämään, mutta pukuratsastus toteutui erityisjärjestelyin. Äänestys tapahtui virtuaalisena. Kiitos kaikille osallistuneille hienoista esityksistä! Ohessa tulokset.
Suomen Ratsastajainliiton muoviset jäsenkortit poistuvat käytöstä ja vuonna 2021 tilalle on tullut uusi, monikäyttöisempi Jäsenhuone. Jäsenhuone tarjoaa ratsastusseuran jäsenelle sähköisen jäsenkortin, vuosittaisia ja ajankohtaisia jäsenetuja sekä materiaaleja harrastuksen tueksi. Kirjaudu ja tutustu!