Etusivu

Ajankohtaista

PERUTTU LASTEN PIKKUJOULUT KORONATILANTEEN JA -RAJOITUSTEN VUOKSI! Tervetuloa viettämään lasten pikkujouluja la 5.12. klo 17-19 Viholan Ratsastuskoulun maneesiin! Myös aikuiset ovat tervetulleita:) Yli 15-vuotiaille suositellaan maskin käyttöä. Ilmoittautuminen ylätallin seinälle olevaan listaan 3.12. mennessä. Oheisessa kutsussa tarkemmin ohjelmasta.
Vuoden toinen Kevennys-lehti ilmestyy joulukuussa. Materiaalit tulee toimittaa 5.12. mennessä spostiin nokianratsastajat@gmail.com tai ylätallin laatikkoon. Ks. tarkemmin liitteestä.
Tervetuloa Nokian Ratsastajien sääntömääräiseen syyskokoukseen su 1.11. klo 11 Viholan ratsastuskoulun maneesiin! Maneesissa pystymme hyvin huomioimaan turvavälit. Ohessa varsinainen kutsu liitteenä.
Nokian Ratsastajat ry noudataa hallituksen ja SRL:n ohjeistuksia ja peruu maaliskuun harjoitusestekilpailut Suomessa ja maailmalla vallitsevan koronavirusepidemian vuoksi. Myös toukokuun avoimet ovet on peruttu Nokia-viikon peruuntumisen vuoksi. Tiedotamme muiden tapahtumien mahdollisista peruuntumisista lähempänä.
RSS ATOM