Urheilijan starttikurssi + kilpailusääntökoulutus la 12.3 tai ke 16.3

2.3.2022

Miksi on tärkeää tuntea ja noudattaa sääntöjä kun osallistuu kilpailuihin ja kuinka hyvin kilpailusäännöt tulee hallita? Mitä kilpailevan nuoren vanhempien tulisi vähintään tietää ja mistä he ovat vastuussa?

 

Urheilijan starttikurssilla käydään Janskin johdolla läpi Suomen Ratsastajainliitto ry:n kilpailusääntöjen keskeisimpiä osia sekä perusasioita kilpailuihin osallistumisen näkökulmasta. Käymme läpi mm. mitä kaikkea olisi hyvä tietää ennen kuin ilmoittautuu kisoihin, miten kilpailupäivänä toimitaan, miten suorituksia arvioidaan esimerkiksi eri arvostelumenetelmillä sekä miten kukin voi olla mukana rakentamassa kilpailuja esimerkiksi toimihenkilön roolissa. Vaikka sääntöihin tutustutaan Nokian Ratsastajat ry:lle keskeisten periaatteiden näkökulmasta, soveltuu hyvin moni osa tästä koulutuksesta myös muualla järjestettäviin kisoihin. Koulutusta suositellaan kaikille Nokian Ratsastajat ry:n kilpaileville tai kilpailemisesta kiinnostuneille ratsastajille ikään tai kokemukseen katsomatta. Myös vanhemmat ovat erittäin tervetulleita oppimaan, mitä lapsen kilpailuissa oikeasti tapahtuukaan!

Koulutus tapahtuu Google Meet-videopuhelupalvelun kautta ja kestää 1,5-2 h. Voit valita, osallistutko lauantaina 12.3 kello 18 vai keskiviikkona 16.3 kello 17:30 pidettävään koulutukseen. Toki saa osallistua molempiinkin, jos haluaa kertausta :)

 

Ilmoittaudu oheisen linkin kautta: https://forms.gle/oiRjMFviMgQ5rhtu6